Продавець Країна Здоров'я розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
197 відгуків
+380 (67) 936-35-93
+380 (93) 878-37-32
+380 (68) 634-12-20
Страна Здоровье
Кошик

Олія насіння амаранту — 100 мл - Грін-Віза

170 ₴

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Олія насіння амаранту — 100 мл - Грін-Віза
Олія насіння амаранту — 100 мл - Грін-ВізаВ наявності
170 ₴
+380 (67) 936-35-93
Керівник
  • +380 (93) 878-37-32
  • +380 (68) 634-12-20
+380 (67) 936-35-93
Керівник
  • +380 (93) 878-37-32
  • +380 (68) 634-12-20
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Олійний екстракт насіння амаранту — серцево-судинна формула з вітаміном Е, молодільна олія

Олія насіння амаранту —

серцево-судинна формула з вітаміном Е.

Олійний екстракт насіння амаранту — це відоме джерело сквалену, головною функцією якого є насичення киснем тканин і органів людського тіла, являє собою потужний оздоровлювальний засіб.«Амарант» (по-грецічно «амарантос») — означає нев'янучий, вічний цвіт. У стародавніх Афін амарант слугував емблемою безсмертя. Батьківщиною амаранту вважають Центральну Америку. Продукти з нього впродовж багатьох століть і тисячоліть входили до раціону ацтеків і інків. Причому інки й ацтеки дотримувалися амарант не тільки як хлібну, але і як лікувальну та священну культуру, через що він був забороненийсадниками — завойовниками.
«Колодова білка», «Відкриття повіки», «Культура сьогодення та майбутнього» — називають АМАРАНТ біології світу.
Найширше використання амаранту для оздоровлення людей зумовлене його унікальним складом, що містить у всіх частинах рослини величезну кількість біологічно активних речовин.

СОСТАВ:

протеины від 18 до 30%;
— поліненасичені жирні кислоти (лінолева, пальмітинова, стеаринова, олеїнова, ліноленова, арахідинова);
— амінокислоти: 13 замінних і 9 незамінних (особливо багато лізину);
— каротиноїди;
— фосфоліпіди;
— вітаміни С, В1, В2, В6, Р, К, D;
— мікро- та макроелементи: залізо, магній, калій, натрій, фосфор, йод, кальцій;
— стерини;
— хлорофіл;
— холін;
— ефірні олії;
— сквален до 8%.

Фармакологічні властивості:

олійний екстракт насіння амаранту регулює вуглеводний обмін, має цукрознижувальну дію. Відзначається й виражена протизапальна дія, його застосування особливо ефективне за будь-яких запальних процесів сечостатевої сфери. Олійний екстракт амарант особливо багатий на протеїни — «кладове білка» (за заведеною шкалою якості білка вміст його в екстракті оцінюється в 100 балів);
— олійний екстракт насіння амаранту має загальнозміцнювальну, адаптогенну, тонізувальну, гіпохолестеринейічну, антианемічну, онкопротекторну, імуномодулювальну, спазмолітичну, капілярозміцнювальну дію;
— олійний екстракт насіння амаранту — відоме джерело найціннішої речовини сквалену, який є потужним протипухлинним чинником, вважається основним компонентом людської шкіри, що захоплює кисень і насичує ним тканини та органи нашого організму.

Показання до застосування:

— у разі загального занепаду сил, астенізації, низької ваги, імунодефіциту, синдрому хронічної втоми, виснаження як загальнозміцнювальний із високою енергетичною цінністю засіб;
— у разі радіаційних уражень організму завдяки скваленню має антирадіаційну дію;
— у разі запальних захворювань сечостатевої системи: простатити, уретрити, цистит, аднекситити;
— у проктології: проктити, геморой, тріщини анальні, дивертикуліти;
— у гастроентерології: виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, як препарант;
— у кардіології: у разі гіпертонічної хвороби, ішемічної хвороби серця, атеросклерозу;
— у гематології: зміцнює судинну стінку, під час хвороб капілярів і вен;
— у разі токсичних уражень печінки, як дезінтоксикаційний засіб і антиоксидант;
— у разі спазмів гладкої мускулатури (спазмолітичної дії);
— у геронтології для поліпшення обмінних процесів, зору, пам'яті, запобігає старінню шкіри;
— під час лікування опіків і шкірних захворювань через властиві йому пом'якшувальні, залікувальні властивості, що запобігають втраті вологи;
у разі інфекційних, вірусних, мікотичних уражень;
— у косметології: для живлення і зволоження шкіри у формі маски;
— у дерматології: псоріаз, нейродерміт, екзема.

Спосіб застосування та дози: приймати по 1 год. л. 2-3 рази на день за 30 хв до приймання їжі впродовж місяця. Курси можна повторювати 2-3 рази на рік. У разі виразкової хвороби по 1 ч. л. 3 рази на добу до їди, 2-3 тижні. Місцетно: у формі аплікацій у разі ураженої шкіри (порушення трофики); у проктології: мікроклізми для загоєння анальних тріщин, геморою (не загострення), проктитів.

Протипоказання: індивідуальна нестерпність, діарея, гостра патологія шлунково-кишкового тракту, загострення жовчокам'яної хвороби, лихоманка, гострі інфекційні захворювання.

Олійний екстракт насіння кавуна — нефрологічна й антисклеротична формула.

Характеристики
Основні
ВиробникГрін-Віза
Країна виробникУкраїна
Форма випускуРідина
Користувацькі характеристики
Вага100 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 170 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner